+36 30 686-0218
pistthy@gmail.com
9700 Szombathely
A weboldal készítés mára nélkülözhetetlen szolgáltatás minden vállalkozásnak.
Ma már szinte közhelynek hangzik, pedig az internetes megjelenés alapvető követelmény a cégek számára.
Nem elég csupán megjelenni az interneten, megtalálhatóvá is kell válni a potenciális ügyfeleink számára.
A weboldal készítés befektetés ahhoz, hogy honlapja bevételt termelő értékesítési csatornává váljon.
Valljuk, a weboldal készítés nem csupán szükséges kiadás, hanem befektetés, amely valódi profitot termel a tulajdonosának.
Minőségi linképítés.


Minőségi linképítés határidőre, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amihez igazán ért!


Tudom, hogy Ön tisztában van a linképítés fontosságával. Pontosan tudja, hogy a közvetlen látogatószerzés és a jó Google pozíció eléréséhez nélkülözhetetlen ez az online marketing művelet. Éppen ezért nem is erről szeretnék most beszélni. Hanem...

A linképítés az egyik legfontosabb tényezője a weblapunknak, ha a helyezésünket pozitívan szeretnénk javítani.
A weblapunkra, mutató értékes és releváns hivatkozások elősegítik, azt, hogy a weboldalunk szépen előrébb kerüljön a találatok között, az adott keresőszavakra.
A linképítést erős weblapokra érdemes csinálni, mert így érhetjük el, hogy minőségi értékes linkek mutassanak a weblapunkra, amik át is adják az erőt, és így a weboldalunk meg tud erősödni, és tudja tartani a pozíciót.
A linképítés fontos szerepet játszik a keresőoptimalizálás területén, ugyanis a linkekre elhelyezett szövegeket a keresők kulcsszavakként értelmezik. A linképítés során olyan link szövegeket készítünk, melyek tartalmazzák az oldalra jellemző kulcsszavakat.

Szeretné megelőzni a konkurenseit?

A megoldás az ha a kereső természetes találati listája elején szerepel! A természetes találati listáról szerzett látogatók teljesen ingyen vannak, így plusz reklámköltségbe nem kerül.
Biztos vagyok benne, hogy Ön jelenleg is a sokszorosát fizeti ki reklámokra évente, mint az általunk elvégzett linképítés ára.

Pingvin utáni linképítés

Ha Ön weboldal tulajdonos és épített már néhány kulcsszavas linket oldalára akkor nagy valószínűséggel találkozott már a 2012 áprilisa óta kiadott Google Pingvin algoritmusok valamelyikével melyek igyekeznek borsot törni a honlaptulajdonosok orra alá.
Mit is csinál a Pingvin?
Elsődleges feladata a linkszövegek ellenőrzése és ha úgy véli hogy túl sok azonos kulcsszóra helyezett link mutat weboldalára akkor kioszt egy - akár több száz helyes - büntetést a linkelt kulcsszóra. A Google ezzel igyekszik védekezni a találati listát befolyásolni próbálók ellen.

Mikor lesz sikeres egy linképítés

Ha az ajánlandó oldal szövegezése rendben van.
Ha a tárgy oldal forrása is rendben van.
Ha a tárgy oldal kulcsszavai, meta leírásai, title elemei egyediek.
Ha az oldalon található képelemek nevei és leírásai is beszédesek.
Ha az adott oldal URL szerkezete is beszédes.
Ha van XML sitemap-ünk (bonyolultabb oldalnál).
Ha a menüszerkezet JavaScript nélkül is bejárható.
Ha az oldalon nem használunk csalásra utaló jeleket (rejtett szövegek, duplikált tartalmak..)

A fenti néhány sorból kiderül, hogy a linképítés nem ott kezdődik, hogy ajánlom az oldalt ész nélkül.
A linképítés komoly tervezést igényel. Egy profi szakember, már az elején meg tudja mondani, hogy mit kell tenni azért, hogy bizonyos időn belül elérjük a célunkat.
És meg is tudja mondani hogy mikor érjük el a célokat, egy komoly szakember bizonyos kulcsszavakra nem is vállal linképítést.

A link épités titka

Sokak szerint a link épités a legfontosabb része a SEO- nak. Ez az elképzelés onnan származik, hogy a Google levédte magának azt az úgynevezett Page Rank eljárást, amelynek alapja, hogy minnél több link mutat egy oldalra, annál nagyobb a valószinűsége, hogy ott hasznos info található.
Pontosabban, minden oldalhoz van rendelve egy érték (Page Rank) ami 0 tól 10 ig terjed. Ennek a számnak az értéke függ, attól hogy hány link mutat az oldaladra a neten, ezeknek az oldalaknak hányas a PR juk, hogy a te oldaladról hány link mutat más oldalra( minnél több, annál kisebb lesz a PR-ed) stb.
De vajon tényleg ez a legfontosabb része a SEO - nak ?
Ha jól szeretnénk szerepelni a kereső optimizálásban, meg kell értsünk valamit:
Minden kereső motor célja az, hogy az emberek őt használják, ezért igyekeznek mindig a legjobb , legrelevánsabb információval szolgálni a felhasználóknak… és ez elég jól megy nekik.
A keresőmotrok elég „okosak” ahhoz, hogy ne lehessen őket átverni. Vagyis van akik át tudják. Ezt nevezik „Black Hat SEO”-nak. Az igy optimizált oldalak viszont, nem maradnak sokáig a keresők indexeiben.
Ezzel arra akartam kilyukadni , hogy nagyon fontos az, hogy milyen oldalak linkelnek a te oldaladra.
A link könyvtárakról, egész biztos, hogy a Google is „tudja” ,hogy oda te küldted be a linket, szóval egy ilyen linknek nem lesz akkor értéke, mintha például a hazipatika.com elárasztana linkekkel.
Most azt mondhatod: „Ez mind jó és szép és logikus, de mégis megmondanád nekem , hogy a francba veszek rá egy ilyen oldal szerkesztőjét, hogy linkelgessen az én frissen alapitott weboldalamra.
Hát ez az, amihez idő, és rengeteg munka szükséges.
1. Mindig a lehető legjobb minőségű információt publikáld. Igy más oldalak linkelni fognak rád, anélkül, hogy bármit is tegyél.
2. Az oldalad megalapitása után, mikor még a PR-ed 0, persze nincs más választásod, mint hogy minden ingyenes helyre „bedugod” az oldalad linkjét.
3. Miután feltornáztad a PR –t 1 re, már cserélhetsz linket más oldalakkal. Irj egy e-mailt a szerkesztőnek , hogy szeretnél linket cserélni az oldalával. Ha nem gyengébb a PR-ed mint az öve, nagy valószinűséggel bele fog menni.
4. Ha folytatod a munkát a PR –ed szépen nőni fog, és lesz egy csomó jó minőségű cikked. Ilyenkor már jobb kedvel dolgozik az ember, mivel látja a munkájának gyümölcsét. De addig nem szabad elkeseredni. A keresőmotrok nagyon lassan dolgoznak, ami az új oldalakat illeti.

Pistthy Webstúdió
+36 30 686 0218
pistthy@gmail.com
9700 Szombathely